Program

In this section you will find annotations to the talks in the program.

Organizers reserve the rights to change in the program!

You can find timetable and printable version here.
Literárna línia, Workshopy - Prednáška - Friday 17:00 (1 hod.) -
Čierna perla
Máte plnú zásuvku rukopisov a rozhodli ste sa, že nastal čas napísať svoju prvú publikovateľnú knihu? Na workshope s knižnou editorkou Evou Piarovou sa dozviete, na čo myslieť a čomu sa pri koncipovaní vyhnúť, prečo je menej niekedy viac, čím všetkým si rukopis musí prejsť ešte predtým, než ho pošlete do vydavateľstiev, a mnoho ďalších praktických postrehov, ktoré vám pomôžu dostať knihu na trh.
Literárna línia - Prednáška - Saturday 13:00 (50 min.) -
USS Enterprise

A sme tu, recenzia je zbraňou novinárov a rôznych jednotlivcov, ktorí svojím umom a túžbou po pozornosti ničia sny skvelých umelcov, ale je tomu naozaj tak? Poďme sa spolu pozrieť na zúbok tomuto stále kontroverznejšiemu literárnemu žánru.

Literárna línia, Workshopy - Prednáška - Saturday 16:00 (50 min.) -
Santa Maria
Napísali ste svoju prvú knihu a premýšľate, ako ju dostať medzi čitateľov? Túžite byť publikovaní vo veľkom vydavateľstve alebo by ste mali radšej celý proces vydania pod kontrolou sami? Workshop s knižnou editorkou Evou Piarovou vás pripraví na vstup do slovenského knižného sveta a prevedie procesom publikovania.
Literárna línia, Underground - Prednáška, Vystúpenie - Saturday 20:00 (2 hod.) -
Nautilus
Vystúpenie Xenomorph a Saraswati's Twerkaba Standupy Mená ako Martin Hatala , Vlado Mikuláš , Michal Laurinec , Veronika Blahová alebo Peter Šlesár vám ukážu že svet sa dá brat z humorom. Vyhodnotenie Tolkien kvízu a Ohňová show
Literárna línia, Sci-fi - Prednáška - Sunday 12:00 (1 hod.) -
TARDIS
Jupiter, aktuálne jediný slovenský sci-fi a fantasy časopis, ktorý vychádza v elektronickej od roku 2011, sa dostal k šestnástemu číslu. Po dlhšom čase sme pripravili špeciál, tentokrát zameraný na poviedky autorov z portálu sci-fi.sk.