Program

In this section you will find annotations to the talks in the program.

Organizers reserve the rights to change in the program!

You can find timetable and printable version here.
Literárna línia - Diskusia - Friday 18:00 (1 hod. 20 min.) -
Krtkova nora
Podcast Aj ty môžeš písať pomáha autorom na všetkých úrovniach. Prináša tipy od ľudí z brandže, organizuje mesačnú súťaž a detailne rozoberá nástroje písania v praxi.
Literárna línia - Prednáška - Friday 18:00 (1 hod. 30 min.) -
Fénixova sieň
V láske sa jej nedarí, ale čary dokonale ovláda. Čo keby si aj lásku pričarovala? Voľné pokračovanie série Piesne troch svetov. Sedemnásťročná čarodejnica Agáta kúzli štrikovaním a háčkovaním.
Literárna línia - Prednáška, Workshop - Saturday 12:00 (1 hod. 30 min.) -
Sokolovňa
V hravém workshopu vycházejícím ze stejnojmenné publikace si holky a kluci vyzkouší, jakými způsoby komiks vzniká, jaké jsou druhy komiksových bublin a jak se komiksové postavy tváří.
Literárna línia, Workshopy - Workshop, Hra - Saturday 13:00 (1 hod. 30 min.) -
Holubník

Dobrý autor nepotrebuje pomôcky. Dokáže previesť svojich hrdinov od expozície až ku katastrofe výhradne silou vôle, železnej logiky a destilovanej fantázie. Ale to neznamená, že by sa nemohol chcieť občas zahrať, napríklad s príbehovými kockami.

Literárna línia, Fantasy - Prednáška, Diskusia - Saturday 14:00 (1 hod. 30 min.) -
Fénixova sieň

Nad slovanskými územiami duje víchor nových čias – roztrúsené a často znesvárené kmene a rody sa zjednocujú a zakladajú prvé kniežatstvá.

Literárna línia, História - Diskusia - Saturday 15:00 (1 hod. 10 min.) -
Zoo
O tom ako začať písať, ako dopísať a vydať knihu, nám porozprávajú autorky a kamarátky Lenka Kyselicová a Michaela Važanová
Literárna línia - Workshop - Sunday 10:00 (1 hod. 30 min.) -
Sokolovňa
Bolech a Luna, kamarádi z Končiny, se odváží vstoupit do zapovězeného lesa a zažijí zde dobrodružství plné kouzel a fantastických bytostí. Podobná cesta čeká i holky a kluky. Doplní si, dokreslí a dopíší vlastní příběh.