Program

Prehľad programu na piatok a nedeľu Prehľad programu na sobotu

Rozvrh programu vo formáte na tlač: Sobota, Piatok a Nedeľa
Organizátori si vyhradzujú právo na zmeny v programe.

Tu nájdete Zobrazenie programu vhodné pre mobil
alebo v aplikácii Con-Bot.

Prihlasovanie na workshopy:
Tvorovia v nás
Výroba jehlic do vlasů

Mapa festivalu

Mapa festivalu vo formáte na tlač.

Sci-fi - Prednáška - piatok 19:00 (1 hod. 30 min.) -
Holubník
Star Trek patrí k najväčším sci-fi fenoménom už viac ako 50 rokov. Po dlhej seriálovej odmlke sa v posledných rokoch objavilo pár nových kúskov. Nie každá novinka bola však prijatá pozitívne.
Sci-fi - Prednáška (1 hod. 30 min.)
Autorka Ingrid Rudavská predstaví svoju zbierku hororových poviedok: Najdesivejšie príbehy sa začínajú v tebe samom.
Sci-fi - Prednáška - sobota 10:00 (1 hod. 30 min.) -
Krtkova nora

No a aby som neprednášal len o anime, tak som si pripravil ďalšiu prednášku, tentoraz ale skĺbim sci-fi a mágiu....Incal ako aj Metabaróni z pera majstra kresliča Moebia a príbeh z pera A. Jodorowského! A nezabudneme ani na DUNU...

Sci-fi, Sprievodný program - Iné - sobota 13:00 (4 hod.)
Príležitosť stretnúť sa s príslušníkmi slovenskej základne 501. légie, ktorej poslaním je združovať fanúšikov vlastniacich autenticky vyzerajúce kostýmy záporných hrdinov a občanov Impéria zo sveta Star Wars.
Sci-fi, VIP - Prednáška, Diskusia - sobota 16:00 (1 hod. 30 min.) -
Fénixova sieň

Na SlavCone 2024 môžete stretnúť Briana Muira, sochára a umelca, ktorý pracoval na filmoch ako Star Wars, Votrelec, Indiana Jones, Harry Potter alebo Guardians of the Galaxy, alebo aj na bondovkách - pozrite si celý zoznam tu:

Fantasy, Sci-fi - Prednáška - sobota 17:00 (1 hod. 30 min.) -
Holubník

Inšpirujú nás. Stali sa symbolmi našich snov o slobode. Závidíme im krídla. Občas sa chválime ich perím. Keď môžu, dívajú sa na nás zhora – a inokedy končia na našich tanieroch.

Fantasy, Sci-fi - Súťaž - sobota 20:00 (1 hod. 30 min.) -
Temnohvozd

Kvíz zameraný na komiksové filmy od ich vzniku až po súčasnosť. 60 otázok z populárneho žánru je zameraný najmä na mainstream. No dočkáte sa aj niekoľkých otázok, ktoré prevetrajú vaše znalosti trochu dôkladnejšie. V prvom rade ale pôjde najmä o zábavu.

Sci-fi - Prednáška - nedeľa 11:00 (1 hod. 30 min.) -
Holubník

Kapitánske mostíky vesmírnych lodí už dlho nepatria len a len mužom. Ani nežnejšie pohlavie sa nebojí vziať do rúk zbraň a nekompromisne sa predrať cez légie svojich nepriateľov. Ale nebude to len o akcii.

Fantasy, Sci-fi - Iné - nedeľa 14:00 (1 hod.) -
Fénixova sieň
Páčilo sa vám? Príďte sa porozprávať s organizátormi a dozvedieť sa, ako vyzerá SlavCon z ich uhla pohľadu. Sme otvorení spätnej väzbe, novým nápadom, ale aj novým členom v organizačnom tíme.