Program

V tejto sekcii nájdete anotácie k prednáškam a príspevkom do programu.
Organizátori si vyhradzujú právo na zmeny v programe!
Workshopy - Workshop - sobota 10:00 (50 min.) -
Science

Srdečne vás pozývam na workshop Tribal Fusion Belly Dance, vhodný pre všetky úrovne, ako aj pre úplných začiatočníkov, v ktorom sa zameriame na technický ako aj kreatívno-expresívny rozmer tejto krasnej viacúrovňovej tanečnej formy.

Workshopy - Workshop - sobota 11:00 (2 hod.) -
Holodeck

Máš doma kopu ponožiek, ktoré nestíhaš nosiť? Príď na workshop a nauč sa ako si z nich vytvoriť roztomilého plyšáka :) Sovička, Pusheen, Dobby či Baby Yoda? Nie je problém :)

Underground - Prednáška - sobota 12:00 (2 hod.) -
Science

Keď kedysi dávno starý bylinkár v tmavom lese navaril tajomný elixír a otrávil ním pol dediny... druhá polovica ho zlynčovala a bolo po probléme. Potom ale niekto dostal úspešný nápad vyrábať lieky hromadne a predať ich do šíreho sveta.

Literárna línia - Diskusia - sobota 12:30 (40 min.) -
Holodeck

Zvolili sme si scénické spracovanie diela ReaperMan, ktoré plánujeme rozvinúť v rámci diskusie, korou vás budú  sprevádzať členovia kreatívneho tímu AteliérBezStropU. 

Cosplay - Workshop - sobota 14:00 (50 min.) -
Holodeck

Na workshope si ukážeme, ako si vytvoriť hororový makeup takzvané SFX (Special Effects Makeup). Vytvoríme spolu takzvanú spáleninu, alebo zhoreninu. Po tomto workshope si už aj vy sami budete vedieť vytvoriť takýto hororový makeup.

Workshopy - Prednáška, Workshop - sobota 16:00 (50 min.) -
Holodeck

Ako prebieha a vyzerá dizajnovanie postáv v praxi? Dozviete sa na workshope známeho ilustrátora ...učte sa od najlepších!

Highlight, Fantasy - Diskusia - sobota 17:00 (50 min.) -
Science

[Diskusia je v ANGLIČTINE] Diskusia s Finnom Jonesom o živote, vesmíre a vôbec., ale aj o jeho filmovej kariére, jeho postavách, novinkách, ako sa mu žije v LA, a živote.

Hry, Cosplay - Prednáška, Diskusia - sobota 17:00 (50 min.) -
Command Deck

Chceš sa dozvedieť, ako prebeha proces tvorby nového kostýmu? Koľko trvá príprava a výroba? A čo má Shial v pláne ako ďalšie? Alebo ťa zaujíma, ako vyzerá deň grafika v CD Projekte?  

Future Earth - Prednáška - sobota 19:00 (50 min.) -
Science

Ak nám planétu pred klimatickou krízou včas nezachráni globálna skromnosť, budeme sa musieť spoľahnúť na technologické riešenia, ktoré majú potenciál ju odvrátiť. Napríklad tieto.