Program

In this section you will find annotations to the talks in the program.

Organizers reserve the rights to change in the program!

You can find timetable and printable version here.
Workshopy, Sprievodný program - Workshop - Friday 17:00 (4 hod.) -
Minotaurov labyrint
Interaktívna projekčná inštalácia Dávida Vága z CirKusKus. Okno do zmenenej reality, kde človek stráca svoje fyzické telo a nachádza nové formy vyjadrenia pomocou pohybu, hudby, svetla a technológie.
Workshopy - Workshop - Friday 17:00 (1 hod. 30 min.) -
Zoo

Na našom workshope spolu otvoríme brány do snových sfér, kde môžu tvorivé inštinkty slobodne roztiahnuť svoje krídla. Farbami, látkami a zvukmi stvoríme svet, ktorý by samotné príšery závideli.

Workshopy, Hry - Prednáška - Saturday 10:00 (1 hod. 30 min.) -
Temnohvozd
Pri tabletop wargamingu sa terén často považuje za tretiu armádu, bez ktorej to skrátka nie je ono. Značkové produkty sú však drahé a ich skladanie nie je ani zďaleka taká zábava, ako keď si človek všetko vyrobí sám a takpovediac za facku.
Workshopy - Workshop - Saturday 11:30 (2 hod.) -
Minotaurov labyrint
Ako sa zabávali Jane Austen či Mary Shirley, ak práve nevdychovali život postavám zo svojich románov, alebo Napoleon, keď mal pauzu od dobíjania sveta? Tancom!
Workshopy, Sprievodný program - Workshop - Saturday 12:00 (6 hod.) -
Výbeh

Chcete sa stať na chvíľu cirkusantom? Vyskúšajte si základné cirkusové triky, naučte sa roztočiť tanierik na paličke, žonglovať, či chodiť po lane. Nie je to také ťažké, ako by sa mohlo zdať...

Literárna línia, Workshopy - Workshop, Hra - Saturday 13:00 (1 hod. 30 min.) -
Holubník

Dobrý autor nepotrebuje pomôcky. Dokáže previesť svojich hrdinov od expozície až ku katastrofe výhradne silou vôle, železnej logiky a destilovanej fantázie. Ale to neznamená, že by sa nemohol chcieť občas zahrať, napríklad s príbehovými kockami.

Workshopy - Workshop - Saturday 14:30 (1 hod. 30 min.) -
Minotaurov labyrint
Tajomná indická Bhangra, ktorá obletela svet. Z oblasti Punjab prišiel jednoduchý energický a veselý tanec s názvom BHANGRA. Prakticky sa tancuje na každej oslave alebo svadbe.
Workshopy - Workshop - Saturday 15:00 (1 hod.) -
Výbeh

Korenistá vôňa orientu, rytmická hudba, cinkanie šperkov, hrdé tanečnice vlniace sa vo víre veľkých volánových sukní. Toto všetko je však len zrnko piesku toho, čím všetkým je tanečný formát FCBD® Style belly dance. 

Workshopy - Workshop - Saturday 16:00 (1 hod. 40 min.) -
Minotaurov labyrint
Máte radi oldiesky? Príďte si vyskúšať tie "pravé"! Na workshope vás naučíme prastaré branle a šľachtické tance z 15. storočia, ktoré sa z Talianska rozšírili aj na iné európske dvory. Objavte v sebe parketového leva ako Columbus objavil Ameriku.
Workshopy - Workshop - Saturday 18:30 (1 hod. 30 min.) -
Minotaurov labyrint
Burlesque je pestrofarebný svet plný prekvapení, ktorý nekladie žiadne medze, nepotrpí si na ženský ideál, prijíma originálnosť a šialenstvo a týmto posilňuje lásku k sebe samej.
Workshopy - Workshop - Saturday 20:00 (1 hod. 30 min.) -
Sokolovňa

Workshop výroby jehlic do vlasů se zdobením za pomocí korálků, řetízku a přívěsků v tématice fantasy a totémová zvířata. Totémové zvíře je skryté uvnitř vás a provází vás celý život jako váš rádce, průvodce a ochránce.

Workshopy - Iné - Saturday 21:30 (30 min.) -
Výbeh
Kúzlo nového cirkusu a čaro plameňov - ohňová show CirKusKusu spája krásu oboch svetov. Kúzlo ohňa v pohybe, technická precíznosť a cirkusová všestrannosť vystupujúcich artistov robia z tohto vystúpenia nezabudnuteľný divácky zážitok.
Workshopy - Prednáška, Workshop - Sunday 10:00 (1 hod. 30 min.) -
Krtkova nora
Pozývame Vás na dopoludňajší workshop sebaobrany v inkluzívnom a bezpečnom prostredí. Naším poslaním je, aby mal každý možnosť získať základné znalosti sebaobrany. Náš workshop je preto vhodný aj pre seniorov a ľudí so zdravotným znevýhodnením.
Workshopy - Workshop - Sunday 12:00 (1 hod. 40 min.) -
Sokolovňa

Jednoduchý workshop kde si vyrobíme kožený opasok s prírodnej hladenice. Na opasku sa dá ukázať veľa techník, ktoré sú použiteľné aj na iné výrobky z kože.

Workshop je momentálne obsadený, aj tak sa môžeš prísť pozrieť. Budeš náhradník.